Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

S Janou Sliackou v EPD TALKS o firemnej kultúre a hiringu

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

V recruitingu sa Jana Sliacka pohybuje veľmi dlho. A aj vďaka cvmango.com pomáha klientom efektívne nájsť tie najlepšie talenty do ich tímu. Zároveň je hlasom obľúbeného podcastu Očami HR, kde pravidelne pozýva zaujímavých hostí zo Slovenska aj Čiech, s ktorými spoločne prinášajú novinky zo zákulisia HR a trendy inšpirujúce nielen túto komunitu.

Život Jany Sliackej je spätý s recruitingom od roku 2006, kedy v role personálneho konzultanta úspešne zrekruitovala niekoľko stoviek kandidátov. Po materskej prijala krásnu výzvu, a to projekt, kde na začiatku bola idea nedržať životopisy uchádzačov, ktorí úspešne prešli v agentúre pohovorom, vo vlastnej zásuvke, ale predviesť ich svetu, aby sa mohli čo najrýchlejšie dostať k svojmu vysnívanému pracovnému miestu.

So svojimi hosťami prináša Jana zaujímavé témy, ktoré oslovia všetkých, ktorí sa zaujímajú o interpersonálnu komunikáciu. V cvmango tak vznikol podcast Očami HR. Tentokrát však stála Jana na opačnej strane a LIVE EPD TALKS si užila so Simonou Tarnóczy. Témou boli praktické rady o tom, ako na firemnú kultúru a hiring.

 

Janu Sliacku aj Simonu Tarnóczy stretnete aj na druhom ročníku Equal Pay Day konferencie, pretože obom na rodovej rovnosti, na postavení žien v spoločnosti, ale aj na spájaní generácií a finančnej gramotnosti skutočne záleží.

Príďte medzi nás aj vy. Vychutnajte si skvelý program. Vstupenku si zakúpte ešte dnes. 

My ženy sa podceňujeme. Často máme v hlavách nastavené, že byť ženou po materskej, je naša nevýhoda. Pritom je to väčšinou naopak.

Zdroj foto: www.equalpayday.sk

Autorka článku: Veronika Samborská

Aktuality

Súvisiace články