Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

EPD Talks so Simonou Tarnóczy a inšpiratívny príbeh Gabriely Kahounovej

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ženský leadership má v sebe obrovské čaro, je orientovaný na rozvoj a rast, býva flexibilnejší a otvorenejší novým prístupom. Naučí ženy meniť seba, svet a druhých „nakazí“ tvorivou silou ženského princípu. Ženy sú inšpirujúce bytosti a ich príbehy inšpirujú aj ostatných.

EPD Talks so Simonou Tarnóczy a Gabrielovou Kahounovou z Hopi Holding bol tiež jedným z tých inšpiratívnych príbehov. Simona sa pýtala a Gabriela pútavo odpovedala. Spoločne našli odpoveď na to, ako byť úspešnými a poradili, prečo sa nebáť výziev a príležitostí, ako si vyberať ľudí vo svojom okolí, prečo byť na seba hrdý a ako sa zájsť si po radu.

Či je k úspechu potrebné aj správne nastavenie a kus šťastia, ktoré s „mindsetom“ súvisí, sa dozviete, ak si pozriete záznam ďalšieho EPD Talks.

 

Čo pre Gabrielu Kahounovú znamená slovo príležitosť?

„Príležitosť mňa, no nielen mňa, ale aj spoločnosť, v ktorej pracujem, posúva dopredu. Vďaka príležitostiam dostávam nové informácie, znalosti, ale sa aj ponaučím z chýb. A príležitosť ma tiež motivuje.“

Chcete viac ženských inšpiratívnych príbehov? Chcete zažiť ženskú energiu? Chcete spoznať mužov, ktorí fandia ženskej sile? Stretneme sa na druhom ročníku konferencie Equal Pay Day v novembri v Bratislave.

Ešte chvíľu máte možnosť, zakúpiť si vstupenky v skvelej akciovej ponuke 1+1.  

Zdroj foto: www.equalpayday.sk

Autorka článku: Veronika Samborská

Aktuality

Súvisiace články