Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

„Porozumenie medzi generáciami je kľúčové,“ tvrdí Lucia Potocká

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

Téma Equal Pay je široká a poskytuje štedrý priestor na zamyslenie sa. Rôzne sektory, rôzne problémy, výzvy a prekážky. Nič sa nezmení, ak nezmeníme svoj postoj. A týka sa to aj nášho potenciálu, ktorý vekom rozvíjame a cibríme. V LIVE TALKS so Simonou Tarnóczy si posvietime na porozumenie medzi generáciami. Simi sa zhovárala s kariérnou poradkyňou a multipotenciálkou Luciou Potockou. 

Lucia sa úplne prvýkrát stretla s koučingom v čase svojho pôsobenie v korporáte. Materská ju nasmerovala ku kariérnemu koučingu, kde okrem objavovania vlastných zručností a limitov, podáva pomocnú ruku aj ostatným.  

Ak je porozumenie medzi generáciami kľúčové, musíme vedieť ako na to. V rozhovore s Luciou Potockou sa dozvieme viac o zmierňovaní dopadu ageingu a o zlepšení klímy vo viacgeneračných tímoch, ale aj o tom, kto je MULTIPOTENCIÁL.

Ako pochopiť rôzne generačné postoje a očakávania?

Ako prekonať generačné bariéry a budovať silné pracovné vzťahy?

Odpovede a praktické tipy a stratégie pre efektívnu komunikáciu so zameraním na generáciu Z nájdete v LIVE TALKS so Simonou Tarnóczy.

 

Téma ageingu, či medzigeneračnej spolupráce a maximálneho využívania silného potenciálu mladých aj starších zaznie aj na druhom ročníku Equal Pay Day konferencie.
Ak ešte nemáte vstupenky, zakúpte si ich práve teraz. Do 31.8. 2024 v špeciálnej cene.   

 

Autorka článku: Veronika Samborská

Aktuality

Súvisiace články