Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

Za celou komunikáciou v médiách stojí ona. Kristína Mayer téme Equal Pay verí a posúva iniciatívu na vyšší level

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pred rokom sme predstavili iniciatívu Equal Pay Day prvýkrát aj našej akčnej žene a zakladateľke PR a komunikačnej agentúry Beecontent – Kristíne Mayer. Tá neváhala a okamžite tému rozpracovala do kreatívneho konceptu a mnohých ďalších nápadov. Okrem toho, že je doma v reklame, veľmi ju baví a napĺňa, keď dôležité témy dokáže posúvať do kľúčových médií.

V neformálnom rozhovore sme s ňou načrtli aj jej obľúbenú tému hoaxov, jej príbeh, ale aj to, prečo sa rozhodla priložiť ruku k dielu a pustiť sa naplno do komunikácie iniciatívny v médiách aj v druhom ročníku.

Kristína je radšej v zákulisí, ale presvedčili sme ju, aby nám viac zo svojich skúseností odovzdala aj na najbližšom evente. Počas augusta sa s ňou môžete stretnúť tiež osobne v Bratislave na komunitnom podujatí: Písanie ako sebarealizácia a zárobok.

Prečítajte si: Chcete písať na profesionálnej úrovni?

Kristína vyštudovala Katedru žurnalistiky v Bratislave na Univerzite Komenského. Svoje skúsenosti v žurnalistike získavala vo viacerých lifestylových redakciách ako aj v spravodajstve RTVS, kde pôsobila ako redaktorka denného spravodajstva. Aktuálne pôsobí ako PR manažérka a Content Marketing Specialist so zameraním na tvorbu obsahu na sociálnych sieťach a v online prostredí v PR agentúre BeeContent. Blízke sú jej najmä zdravotnícke a lifestylové témy, ale aj stavebníctvo a development. 

 

Máte už vstupenku na jedinečnú trojdňovú konferenciu? Zakúpte si vstupenky pre seba aj pre svojich kolegov. V predpredaji už teraz v našom e-shope. 

Aktuality

Súvisiace články