Spojte sa s nmi

+421 904 853 249
ahoj@akcnezeny.sk
projectmanager@akcnezeny.sk

PR Manager

Kristína Mayer
+421 907 869 648
kristina@beecontent.sk

Redakcia

Veronika Samborská
veronika.samborska@akcnezeny.sk

Diskriminácia na pracovisku: Workshop plný praktických rád v boji proti diskriminácii

Dátum

Zdieľať článok

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ako určiť hranice v komunikácii? Dokážete rozpoznať diskrimináciu na pracovisku? Venujte týmto otázkam náležitú pozornosť a svoj čas. Prijmite pomoc od odborníkov a nájdite odpovede.

Akčné ženy v spolupráci s PESCHLOVÁ PODHORSKÁ advokátska kancelária a Negotico pripravili jedinečný workshop zameraný na rôzne formy diskriminácie, s ktorými sa na pracovisku môžete stretnúť. Diskriminácii sa možno nevyhnete, ale vďaka praktickým príkladom budete na boj proti nej pripravení.

Diskrimináciou je každé neopodstatnené nerovnaké zaobchádzanie s ľuďmi zo strany štátu alebo iných osôb, ktorí majú istú moc, právomoci alebo sa pohybujú v prostrediach, kde sú ľudia jeden na druhom istým spôsobom závislí.

Workshop DISKRIMINÁCIA NA PRACOVISKU je tu práve pre vás

 

Definícia foriem diskriminácie a diskriminačných praktík nie je jednoduchá. Má mnoho skrytých významov. Nie je ľahké odhaliť všetky, ale pre vytvorenie bezpečného pracovného prostredia, je potrebné urobiť maximum.

POĎTE SPOLU S NAMI NÁJSŤ VHODNÉ STRATÉGIE A POSTUPY NA PREVENCIU DISKRIMINÁCIE

 

Workshop Diskriminácia na pracovisku odpovie na otázky, kde hľadať prvú pomoc, čo obsahuje antidiskriminačný zákon, aké druhy diskriminácie poznáme, ale aj na to, že obťažovanie na pracovisku nie je prípustné. Vysvetlíme vám, prečo je nevyhnutné, upozorniť na pokyn alebo nabádanie na diskrimináciu a ako postupovať v prípade šikany, mobbingu či bossingu. A posvietime si tiež na nerovnosť v odmeňovaní.

Poradíme vám nielen teoreticky, ale aj prakticky.
Uvedieme príklady, ktoré vám o diskriminácii povedia viac.
Prezradíme ako a na koho sa v prípade diskriminácie obrátiť.

 

Mnoho, aj ťažkých, prípadov diskriminácie končí v „koši“ vďaka obavám a strachu konať. Je dôležité vedieť, ako na to a odhodlať sa zabojovať proti prejavom diskriminácie na pracovisku. Pracovať v priaznivom prostredí, kde inklúzia nie je len slovom, je predsa snom každého z nás.

Zdroj foto: www.equalpayday.sk

Autorka článku: Veronika Samborská

Aktuality

Súvisiace články